Üdvözöljük  a Budapesti Gazdasági Főiskola rendszerében

FIGYELEM!
A MODULO rendszer szolgáltatásai -áramszünet miatt- 2014.07.21-én, 7:00 és 14:00 között átmenetileg szünetelnek!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!Intézményünkben a MODULO a Karokon több különböző ügyben nyújt elektronikus ügyintézési lehetőséget.
Az egyes Karokon bevezetett elektronikus űrlapokról, az ügytípusokról a "Beadási helyek" listájában találhat bővebb információt. Az ügyek Karonkénti/képzésenkénti ügymenete, a feldolgozás szabályai eltérőek lehetnek - erről az űrlapokhoz tartozó ügyleírásokban található bővebb tájékoztatás.

A rendszer használatával kapcsolatban általános tájékoztatást és segítséget az egyes Tanulmányi és Oktatásszervezési Hivatalokban kérhet.


Kedves Hallgatónk!

Ezuton tájékoztatjuk, hogy a Modulo 2 rendszerre való átállás miatt a jelenlegi rendszerben az űrlapok legkésőbb 2014. július 14-én 23 óra 59 percig adhatók be. Az új verzió terveink szerint 2014. augusztus 4-én 12 órától üzemelni fog, így a jövőben egy korszerűbb rendszert biztosítunk hallgatóinknak! További részletes leírás 2014. július 15-től a BGF honlapján található.

Üdvözlettel: Kazai Zsolt OKI informatikus, intézményi Modulo felelősA rendszer megbízható, helyes működéséhez engedélyeznie kell a felugró ablakokat!

Ajánlott böngésző: Google Chrome; Internet Explorer 7+; Mozilla Firefox 2.x, 3.x!

0,200

KOMMUNIKÁCIÓ

Copyright © DEXTER Modulo  modulo.dexter.hu

Verzió: 1.7.5